menu close menu

O nama

FUNFIT, fitnes centar i teretana u Beogradu, je Vaše novo omiljeno mesto za trening i relaksaciju u centru grada. Klub se nalazi u ulici Kralja Milana br. 4 (Srpskih vladara), u pasažu preko puta ulaza za javnu garažu “Pionirski park”. Moderno opremljen ambijent sastoji se od dve velike sale (po 80m2) za grupne i personalne treninge, prostorije za masažu, čekaonice gde uz najnovije magazine i piće možete sačekati trening, kao i dve svlačionice sa tuševima, fenovima i svom drugom opremom neohodnom da vaš boravak u klubu učinimo prijatnim. Prostor za trening je opremljen najkvlaitenijom kardio i fitnes opremom i svim drugim rekvizitima uz pomoć kojih će vaši treninzi biti dinamični i oslobođeni monotonog ponavljanja.

Kvalitet kluba na koji smo posebno ponosni su naši treneri. Stručni, sa dugogodišnjim iskustvom, biće uvek spremni da vam u izađu u susret i vreme provedeno u klubu učine ujedno prijatnim i delotvornim. Program treninga prilagođen je svakom pojedincu. Ukoliko se odlučite za grupno vežbanje bićete deo grupe od 15-20 vežbača što garantuje trening bez gužve i dovoljno mogućnosti da trener posveti svakome posebnu pažnju ukoliko je to potrebno. Svim vežbačima na grupnim treninzima omogućeno je da tokom meseca menjaju tip treninga i termine, u zavisnosti od njihovih želja i potreba.
Trenutno su aktuleni sledeći programi:

 

  • mix aerobik
  • tae bo
  • pilates
  • pilates fit
  • body fit
  • vežbe oblikovanja
  • zumba
  • svesno kretanje
  • škola salse

Svi programi su namenjeni vežbačima oba pola. Ukoliko vaš izbor budu individualni i stučno vođeni treninzi u dogovoru sa trenerom biće jasno definisan cilj treninga i vežbanje će potom teći pod njegovim stalnim nadzorom. Specijalno za trudnice organizujemo programe psihofizičke pripreme za porođaj. Za decu su tu: školica sporta, ritmička gimnastika i škola latino-američkih plesova. Da bi Vaše vreme provedeno u klubu bilo potpuno, FUNFIT Vam nudi i tretmane masaže (terapeutska, anticelulit, relaks, sportska) i elektrostimulacije.

Najbolji način da se uverite u kvalitet našeg kluba i osetite dobru i radnu atmosferu koja u njemu vlada je da dođete i odradite besplatni trening upoznavanja nakog koga ćete, sigurni smo, postati naš redovni vežbač.